Ελάτε στην παρέα μας

Ατζέντα

Και οι Βασιλόπιτες καλά κρατούν

Δημοσιεύθηκε

στις


Οι εκδηλώσεις κοπής της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης πίτας κυριαρχούν και σε αυτή τη ατζέντα εκδηλώσεων από συλλόγους και φορείς στα βόρεια προάστια:
 
Κυριακή 26 Ιανουαρίου

4ο Σύστημα Προσκόπων Περισσού: Οι Πρόσκοποι του Περισσού υποδέχονται το νέο έτος κόβοντας τη βασιλόπιτα τους, στις 11.00 π.μ., στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Νέας Ιωνίας (οδός Αβέρωφ, σταθμός ΗΣΑΠ Πευκακίων).

Σύλλογος Ρουμελιωτών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας “Ο Αθανάσιος Διάκος”: O Σύλλογος Ρουμελιωτών της πόλης κόβει τη Βασιλόπιτα, στις 11.00 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο της Ν. Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45).

Αθλητικός Σύλλογος “Ανατολή”: Το σωματείο κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 6.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Ιωνίας (Πατρ. Ιωακείμ 4, έναντι ιερού ναού Αγ. Γεωργίου  πλησίον ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας). Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως θα βραβευθούν
οι αθλητές του συλλόγου που πέτυχαν στις ανώτατες σχολές  καθώς και αυτοί που διακρίθηκαν στους αθλητικούς αγώνες. Στη συνέχεια θα βραβευθούν πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας.

Σύνδεσμος Αιμοδοτών «Κωστάκης Μεσογίτης»: Ο Σύνδεσμος θα πραγματοποιήσει την ετήσια τελετή βράβευσης των Αιμοδοτών που έχουν συμπληρώσει 50, 25 & 10 Αιμοδοσίες στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Σύνδεσμος θα ανακοινώσει την ανακήρυξη του γλύπτη κ. Θεόδωρου Παπαγιάννη σε επίτιμο μέλος ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς του στο έργο του Σωματείου.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης (Κύμης 2 & Λητούς).

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου
ΚΑΠΗ Καναπίτσας: Ο κύκλος των εκδηλώσεων κοπής της Βασιλόπιτας στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ολοκληρώνεται με τη Βασιλόπιτα του ΚΑΠΗ Καναπίτσας στις 5 μ.μ. (οδοί Αττικής και Ζεφύρου).

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου
Παλαιοί Πρόσκοποι Νέας Ιωνίας: Οι Παλαιοί Πρόσκοποι κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στις 7 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Νέας Ιωνίας (Π. Ιωακείμ 4). Θα τιμηθεί ο παλαιότρερος πρόσκοπος Κ. Ζαφειρίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ