Ελάτε στην παρέα μας

Ατζέντα

Οι σύλλογοι αψηφούν την κρίση

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις κοπής της Βασιλόπιτας συλλόγων και φορέων στα βόρεια προάστια και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξης:

 

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας: Ο Σύλλογος καλωσορίζει τη νέα χρόνια με ένα λυρικά, μουσικό, θεατρικό και χορευτικό δρώμενο στις 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας (Δεμιρδεσίου 121, περιοχή Αγίου Ευσταθίου Περισσού).
Συμμετέχουν το Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού Περισσού, τα χορευτικά Τμήματα της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με χορούς και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα!

Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας: Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου  θα γίνει στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας (Νικολάου Τρυπιά 45)
Με την ευκαιρία των 10 χρόνων του ΣΟΝΦ, εκτός από την καθιερωμένη βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν, θα τιμηθούν επίσης σκακιστές του συλλόγου που μετείχαν με τις εθνικές ομάδες σε σκακιστικές Ολυμπιάδες.

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ και Επικουρικής Ασφάλισης Νέας Ιωνίας και Πέριξ: To σωματείο διοργανώνει την εκλογοαπολογιστική συνέλευση και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 10.30 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου (Π. Ιωακείμ 4, απέναντι από Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου).

Ρουμελιώτικη Εστία Νέας Ιωνίας:  Ρουμελιώτικο αντάμωμα πραγματοποιεί ο σύλλογος  στο Κοσμικό Κέντρο “ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ” (οδός Αγ. Λαύρας 18, Άνω Πατήσια 2014 και ώρα 13:00. (τηλ. Κέντρο: 210 2283739). Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ζωντανή μουσική με δημοτικά, νησιώτικα, ελαφρολαϊκά και άλλα τραγούδια.

Σύλλογος Τριτέκνων Μεταμόρφωσης: Ο σύλλογος καλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους τρίτεκνους των βορείων προαστίων στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα γίνει στις 5.00 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μεταμόρφωσης (Γκινοσάτη και Πλαστήρα).

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αμαρουσίου «Η  ΚΑΣΤΑΛΙΑ»: Η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου και η κοπή της Βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 μ.μ.  «Ιππόκαμπο» (Σπύρου Λούη 20, Πλατεία Ηρώων, Μαρούσι τηλ: 2106141149, 2106122775). Τα μέλη και τους φίλους της “Κασταλίας” θα ψυχαγωγήσει αφιλοκερδώς,   η μουσική ομάδα «Αλληλέγγυες Νότες» με τραγούδια έντεχνα, αλλά και λαϊκά.

Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψαλιδίου Αμαρουσίου: O σύλλογος διοργανώνει  διάλεξη  με ομιλητή τον κ. Θεμιστοκλή Λέκκα, ομότιμο καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής και θέμα: “Το Περιβαλλοντικό Ζήτημα υπό την πίεση της Ανάπτυξης”. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί  στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου (Χαλκιδικής 17 και Ζ.Πηγής 2 –Ψαλίδι Αμαρουσίου)

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ