Ελάτε στην παρέα μας

Ατζέντα

Βασιλόπιτες με όλες τις γεύσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από τους συλλόγους και φορείς των βορείων προαστίων οι εκδηλώσεις κοπής των πρωτοχρονιάτικων  πιτών.

 

Σάββατο 18 Ιανουαρίου

Iωνικός Σύνδεσμος: Το σωματείο θα τιμήσει τις δράσεις αλληλεγγύης και εθελοντισμού του Δήμου στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων Στράτος Μελεμενής ( Λ. Ηρακλείου και Τσουρουκτσόγλου, Νέα Ιωνία).

Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Eξωραϊστικός Σύλλογος Ψαλιδίου Αμαρουσίου: O Σύλλογος κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 10.30 π.μ. στα γραφεία του (Χαλκιδικής 17 και Ζωοδόχου Πηγής). 

Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος «ο ΄Αγιος Κωνσταντίνος»: Ο Σύλλογος του Αμαρουσίου που έχει έδρα του στις Εργατικές Κατοικίες καλεί τα μέλη του σε Τακτική απολογιστική Γενική Συνέλευση, στην Αίθουσα του Συλλόγου – ΚΑΠΗ (Πλατεία Εργατικών), και ώρα 10:30 π.μ. Θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2014.

Σύνδεσμος Κρητών Ηρακλείου Αττικής: Ο σύλλογος πραγματοποεί την κοπής της Βασιλόπιτας, στις 11.00 π.μ., στην έδρα του (Σωτήρη Πέτρουλα 36, Ηράκλειο Αττικής)

Πολιτιστικός Σύλλογος Χίων Κηφισιάς και Βορείου Αττικής: Ο σύλλογος κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στις 11.30  π.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης). Φέτος θα τιμηθεί ο Χιώτης καπετάνιος Παναγιώτης Τσάκος, για τη μεγάλη προσφορά του στο νησί.

Σύλλογος Ηπειρωτών Μεταμόρφωσης “Ο Πύρρος”: Οι Ηπειρώτες κόβουν την Αγιοβασιλιάτικη πίτα τους στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου (Γ. Παπανδρέου 152). Εκεί θα γίνει ανταλλαγή ευχών για το καινούργιο χρόνο ενώ   θα υπάρχει διασκέδαση με κλαρίνα και βιολιά, άφθονο κρασί και ηπειρώτικες πίτες.

Σύλλογος Ηπειρωτών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας “Μάρκος Μπότσαρης”: Η συνεστίαση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου θα γίνουν στις 1 μ.μ. στο κέντρο “Γοργόνα” (Δωδεκανήσου 20 Νέα Χαλκηδόνα)  με πλούσιο μενού, άφθονο κρασί, και ζωντανή παραδοσιακή και λαϊκή μουσική.

Ένωση Μικρασιατών Ν. Ιωνίας ”Η Καππαδοκία”: Οι Καππαδόκες πραγματοποιούν στις 6 μ.μ. την  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου, (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, ΗΣΑΠ Ν.Ιωνίας). Το πρόγραμμα θα ανοίξει η χορωδία του Δήμου Ν.Ιωνίας υπό την διεύθυνση του κ. Στάθη Ουλκέρογλου. Ο σύλλογος θα βραβεύσει  τέσσερα νέα παιδιά μελών μας που πέρασαν  στις ανώτατες σχολές τη φετινή χρονιά.

3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας: Το Σύστημα υποδέχεται το νέο χρόνο με την πατροπαράδοτη κοπής της Βασιλόπιτας στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΠΠΙΕΔ (Ατταλείας και Λ. Δεκελείας, Νέα Φιλαδέλφεια)
Εστία Νέας Ιωνίας: Ο σύλλογος θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 19.00 στην έδρα του (Ελευθερίου Βενιζέλου 127, Νέα Ιωνία). 

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου

ΚΑΠΗ Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Aττικής: Η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ (οδός Πρασίνου Λόφου 92-94) θα γίνει στις 5 μ.μ. 

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου

Α’ ΚΑΠΗ Δήμου Ηρακλείου Αττικής: Το ΚΑΠΗ που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (Ελπίδος και Πολυτεχνείου ευθερίου Βενιζέλου 232) κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 5 μ.μ.

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας:  H ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ Δεκελείας 123, Νέα Φιλάδέλφεια).

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ