Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση του Δημάρχου Μαραθώνος Σ. Τσίρκα για την βίαιη επίθεση που δέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Ε. Κυπαρίσσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκας πήρε θέση στο περιστατικό βίας που σημειώθηκε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βαρνάβα κ. Σπύρο Ηλία και Κοινοτικούς του Συμβούλους προς το πρόσωπο του Αντιδήμαρχου Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Κυπαρίσσης τονίζοντας πως τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση όχι μόνο στον Δήμο Μαραθώνος αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία ειδικά δε όταν προέρχονται από θεσμικούς παράγοντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου Μαραθώνος :

Καταδικάζω την απαράδεκτη λεκτική και σωματική επίθεση που δέχθηκε αναίτια και απρόκλητα ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Κυπαρίσσης από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βαρνάβα κ. Σπύρο Ηλία και Κοινοτικούς του Συμβούλους.

Είναι αυτονόητο ότι τέτοιες συμπεριφορές βίας και τραμπουκισμού είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες και στρέφονται κατά των θεσμών, ενώ δεν έχουν θέση όχι μόνο στον Δήμο Μαραθώνος αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία μας, ειδικά δε όταν προέρχονται από θεσμικούς παράγοντες.

Ως Δήμαρχος Μαραθώνος λοιπόν εκφράζω την στήριξή μου και την αμέριστη συμπαράστασή μου στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Κυπαρίσση και τονίζω ότι συνεχίζουμε τον καθημερινό αγώνα για την επίλυση όλων των προβλημάτων που έφερε η κακοκαιρία με στόχο την πλήρη αποκατάσταση του Δήμου μας σε όλα τα επίπεδα.

Πέρα από κομματικές και πολιτικές διαφορές, τονίζω ότι η βία και η χειροδικία δεν αποτελούν λύση. Οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε τα όποια προβλήματα με συνεργασία και χωρίς να ξεχνάμε ότι ο στόχος, δηλαδή το καλό του Δήμου μας, είναι κοινό για όλους.

Έχω δεσμευθεί ότι όταν και το τελευταίο νοικοκυριό ηλεκτροδοτηθεί, θα προχωρήσω σε λεπτομερή απολογισμό όλης της επιχείρησης που είναι ακόμη σε εξέλιξη και στις τέσσερις Κοινότητες μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ