Νέα τουρνουά σκάκι από τον ΣΟΝΦ – Ελεύθερη συμμετοχή

0

Ο ΣΟΝΦ διοργανώνει εβδομαδιαία Online Νεανικά Τουρνουά και Online Τουρνουά Ενηλίκων-Νέων στην πλατφόρμα Lichess με ελεύθερη συμμετοχή με προϋπόθεση λογαριασμού στο http://lichess.org/.

Το 12ο Online Θεματικό Νεανικό Τουρνουά – Blender θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/4 στις 19:15. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά που θέλουν να εξασκηθούν στα ανοίγματα. Αυτή την εβδομάδα η θέση είναι έκπληξη. Εγγραφή στο: https://lichess.org/tournament/viq9zyt9. Για τον κωδικό πρόσβασης απευθυνθείτε στο [email protected].

Το 14ο Online Ελβετικό Νεανικό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Κυριακή 18/4 στις 20:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μικροί σκακιστές και σκακίστριες του ΣΟΝΦ, αλλά και όλα τα παιδιά που αγαπούν το σκάκι. Εγγραφή στο: https://lichess.org/swiss/MOfHwYNR, αφού πρώτα γίνετε μέλος στην ομάδα του ΣΟΝΦ.
*Το 20ο Online Ελβετικό Τουρνουά Ενηλίκων-Νέων αναβάλλεται μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Αυτή την Παρασκευή (16/4) περιμένουμε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΟΝΦ στην τακτική Γενική Συνέλευση του 2021 που θα γίνει μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας webex.
 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.