Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Νέα τουρνουά σκάκι από τον ΣΟΝΦ – Ελεύθερη συμμετοχή

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο ΣΟΝΦ διοργανώνει εβδομαδιαία Online Νεανικά Τουρνουά και Online Τουρνουά Ενηλίκων-Νέων στην πλατφόρμα Lichess με ελεύθερη συμμετοχή με προϋπόθεση λογαριασμού στο http://lichess.org/.

Το 12ο Online Θεματικό Νεανικό Τουρνουά – Blender θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/4 στις 19:15. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά που θέλουν να εξασκηθούν στα ανοίγματα. Αυτή την εβδομάδα η θέση είναι έκπληξη. Εγγραφή στο: https://lichess.org/tournament/viq9zyt9. Για τον κωδικό πρόσβασης απευθυνθείτε στο [email protected].

Το 14ο Online Ελβετικό Νεανικό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Κυριακή 18/4 στις 20:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μικροί σκακιστές και σκακίστριες του ΣΟΝΦ, αλλά και όλα τα παιδιά που αγαπούν το σκάκι. Εγγραφή στο: https://lichess.org/swiss/MOfHwYNR, αφού πρώτα γίνετε μέλος στην ομάδα του ΣΟΝΦ.
*Το 20ο Online Ελβετικό Τουρνουά Ενηλίκων-Νέων αναβάλλεται μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Αυτή την Παρασκευή (16/4) περιμένουμε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΟΝΦ στην τακτική Γενική Συνέλευση του 2021 που θα γίνει μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας webex.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ