Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αποκλειστικά videos: ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 3-1: Τα γκολ του Ηρακλείου και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ένα παγωμένο αγωνιστικό χώρο με αντίξοες καιρικές συνθήκες για ποδόσφαιρο, το Ηράκλειο παρόλο που για μία ακόμη φορά αντιμετώπισε την κακοτυχία του, στάθηκε μπροστά στον υποβιβασμό αλλά έδειξε ότι αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και είπε ένα παληκαρίσιο όχι.

Ήταν ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου όπου από μια άτυχη στιγμή και αφού είχε “απειλήσει” την εστία του Αστέρα Ζωγράφου πολλές φορές  με επιβλητικό τρόπο, χωρίς όμως να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα γκολ από το πουθενά.

Στο ημίχρονο τα συναισθήματα ήταν θολά και η ατμόσφαιρα βαριά μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο διότι το αποτέλεσμα ήταν υπέρ του Ηρακλείου για την παραμονή του από το άλλο παιχνίδι στην Αργυρούπολη (Αργυρούπολη – Ατταλος 0-1) και χρειαζόταν έστω ένα θετικό αποτέλεσμα όπου δεν το είχε.

Ο “ακίνδυνος” Αστέρας Ζωγράφου απειλούσε να γίνει ο δήμιος της ιστορικής ομάδας του Ηρακλείου όπου το πρώτο ημίχρονο εξελίσονταν σε ταινία Θρίλερ. Κλάματα, σκοτεινές σκέψεις, “Ισχαιμικά” επεισόδια σε αναμονή, παγωμάρα. Δεύτερο ημίχρονο και τα “μωρά” του έμπειρου τεχνικού επιτελείου υπό τις οδηγίες του Λουκά Ρόπα, με υπομονή, επιμονή, δίνοντας ψυχή, έκαναν τη σωστή δουλειά, όπου μετά από δεκάδες τελικές, κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ να ισοφαρίσουν με τον Αντωνόπουλο (πέναλντι) δίνοντας ελπίδες σαν “μυστική ευχή” που έδιωχνε το “κακό μάτι”. Σημαντικές φυσικά αποδείχθηκαν και οι δύο χρυσές αλλαγές του Λουκά Ρόπα, με τον Τουγουντζόγλου (κέρδισε πέναλντι μετά από εκπληκτική προσωπική ενέργεια και εκτέλεσε εύστοχα ο Αντωνόπουλος για δεύτερη φορά) αλλά και τον Τελχάι όπου με ατομική ενέργεια  και σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 3-1 και όλες οι καρδιές επέστρεψαν στη θέση τους.

Ένα κουβάρι οι παίχτες, η διοίκηση και οι Ηρακλειώτες φίλαθλοι με πρωτοστάτες τους blue terror να στήνουν πανηγύρι στο παγωμένο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου, γιόρτασαν με απίστευτο τρόπο την λήξη του πρωταθλήματος και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ