Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ξανά πρωταθλήτρια η ομάδα του Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Επικράτησε εύκολα με 4 – 0 επί των Σουρμένων

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της σεζόν το Χαλάνδρι, που επικράτησε εύκολα επί των Σουρμένων με 4-0 και κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα του.

Η ομάδα του Σταύρου Αμανατίδη τερμάτισε με 47 βαθμούς και πλέον ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου, ενώ τα Σούρμενα με 39 τερμάτισαν στην τρίτη θέση.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 18 λεπτά καθυστέρηση για να εναρμονιστεί ο χρόνος με το ματς της Αγίας Ελεούσας με την Ανθούπολη, που καθυστέρησε λόγω έλλειψης απινιδωτή.

Μόλις στο 2′ ο Αλεξανδράκης έκανε το 1-0, με τον Κατσιούλη στο 42′ και στο 52′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Αλεξανδράκης στο 71′ ζευγαρώνοντας κι αυτός τα προσωπικά του τέρματα.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Μυλωνάς, Φουκούλης (71′ Κορωναίος), Βλάχος, Μανουσάκης, Ντζαβίδας, Πάζα, Τρυφιάτης (63′ Ντούλε), Αζάλ (63′ Μπράχος), Καλιαμπάκας (71′ Κεχρής), Κατσιούλης, Αλεξανδράκης (74′ Σπηλιωτάκης)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Τσομπάνης, Μαρινάκης, Οικονόμου, Μιχελής, Μαργαρίτης (65′ Μακρυνόρης), Αρσενίου (56′ Μασάντο), Παπουγιαννάκης (46′ Χαπάλογλου), Γιαννόπουλος (74′ Περμπάσα), Λαμτσάι, Πετριτάι.

 

Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου 

Με αφορμή την κατάκτηση από την Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου του 2ου συνεχόμενου πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΑ, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος σημείωσε:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου για τον 2ο συνεχόμενο τίτλο που αποτελεί επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας των αθλητών. Εύχομαι από καρδιάς την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική και την επίτευξη των στόχων της.

»Ο Δήμος Χαλανδρίου στέκεται σταθερά και έμπρακτα δίπλα στην προσπάθεια όλων των αθλητών του μαζικού και του σωματειακού αθλητισμού. Με επενδύσεις άνω των 5.000.000 ευρώ, από το 2014, έχει εξασφαλίσει την αναβάθμιση, την αδειοδότηση και την ασφαλή λειτουργία των αθλητικών κέντρων.

»Με τη δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών και την επανίδρυση των δημοτικών προγραμμάτων άθλησης, το Χαλάνδρι γίνεται σταθερά πόλος έλξης των νέων που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό», κατέληξε ο δήμαρχος Χαλανδρίου.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ