Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας για καλό σκοπό – Παρουσία του Π. Ιωάννου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα διεξήχθη πριν λίγες ημέρες στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης “Γεώργιος Καμάρας” στη Ριζούπολη.

Η ομάδα των Ε.Ε.Δ.Α. (Ένωση Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Αθηναίων) και η Εθνική ομάδα Ενόπλων δυνάμεων έπαιξαν και έβαλαν “γκολ ζωής” με στόχο την ενίσχυση του συλλόγου “Φλόγα” γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα.

Στα πλαίσια της δράσης αυτής ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης και Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κ. Παναγιώτης Ιωάννου εξέφρασε τη θερμή υποστήριξη του προς τον σύλλογο “Φλόγα” και την πρόεδρο κ. Μαρία Τρυφωνίδου, τις προθέσεις του για μελλοντικές δράσεις για την ενίσχυση του έργου τους και συνομίλησε με τον κ. Σταύρο Ν. Μάνταλο (σύμβουλο του ΥΕΘΑ).

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: “Στο συγκεκριμένο αγώνα νικητής ήταν η αρωγή και η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο. Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι ανεξάρτητα από το τι βρίσκεται στο παρόν τους μπορούν να ξεπεράσουν τη σκοτεινή πλευρά και να πέσουν σε ένα πιο φωτεινό κόσμο. Ας ευαισθητοποιηθούμε όλοι για το πιο σημαντικό πράγμα του κόσμου. Τα παιδιά. Είναι η ελπίδα και το μέλλον του κόσμου μας. Με την αγάπη μένει η Φλόγα ζωντανή.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ