Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας συναντήθηκε ο Σ. Τσίρμπας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας(ΕΛ.ΑΣ.) καθώς και με ανώτατα στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων- Καματερού Σταύρος Τσίρμπας.

Η συνάντηση διενεργήθηκε λίγες ημέρες μετά από αυτή του κ. Τσίρμπα με τον υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη με στόχο τη χάραξη της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού για την ενίσχυση της ασφάλειας των δημοτών και τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την επανίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος Καματερού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, με μία αναλυτική παρουσίαση των προβλημάτων από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κο Δημήτρη Βαβλαδέλη και συνεχίστηκε με τα στελέχη του υπουργείου να καταγράφουν εκτενώς την υπάρχουσα κατάσταση και να σχηματίζονται ήδη τεχνικές προτάσεις που θα οδηγήσουν σε λύσεις.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Τσίρμπας δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη, καθώς συνεχίζουμε την αγαστή συνεργασία μας με την Ελληνική Αστυνομία, ενώ παράλληλα θέτουμε τις βάσεις για τα επόμενα βήματα που θα βοηθήσουν καίρια στην επίσπευση της αντιμετώπισης των θεμάτων ασφαλείας. Με συντονισμένες ενέργειες εντείνουμε τις προσπάθειές μας, ώστε να εξασφαλίσουμε στους συμπολίτες μας ένα καλύτερο και ασφαλέστερο επίπεδο διαβίωσης».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ