Ηρακλείου Αττικής
Οχι Μπάμπαλου στην κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος
Με τον πλέον έντονο τρόπο ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος, εκφράζει τη διαμαρτυρία του ενάντια στην απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες, της κατάργησης του Αστυνομικού Τμήματος στα όρια της πόλης και της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων του στο αντίστοιχο τμήμα της Πεύκης.
Σε επιστολή που απευθύνει στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, αλλά στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, ο δήμαρχος επισημαίνει πως είναι αδιανόητο μια πόλη σαν το Ηράκλειο, με πραγματικό πληθυσμό περί των 80.000 κατοίκων, να στερείται τοπικό Α.Τ., τη στιγμή δε που ο Δήμος έχει ήδη στερηθεί ανάλογων υπηρεσιών με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας.
Όπως τονίζει ο Νίκος Μπάμπαλος, η νέα δημοτική αρχή έχει χτίσει μια στέρεα βάση συνεργασίας με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, τα αποτελέσματα της οποίας έχουν αρχίσει να φαίνονται τόσο στην ασφάλεια της πόλης, όσο και στον έλεγχο της παράνομης στάθμευσης.
Ο Δήμαρχος ζητά να αναθεωρηθεί η απόφαση κατάργησης του Α.Τ. υπογραμμίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση οι επιπτώσεις στην πόλη θα είναι καταλυτικές.
Διαβάστε επίσης:
Ποια Αστυνομικά Τμήματα καταργούνται στη Νοτιοανατολική Αττική
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός