Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Δείτε για ποιο λόγο καταγγέλει η ΑΚΕΠ Συνεργασία τη δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης Ραδιοφωνίας Ηρακλείου Αττικής περί ανανέωσης συμβάσεων ορισμένου χρόνου δώδεκα εργαζομένων, η παράταξη “ΑΚΕΠ Συνεργασία” εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την δημοτική αρχή για τακτικές ομηρίας των εργαζομένων και παράλληλα ζητά την επαναπρόσληψη των απολυμένων εργαζομένων.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της παράταξης που ηγείται ο πρώην δήμαρχος, κ. Παντελής Βλασσόπουλος έχει ως εξής:  “Πριν από 5 περίπου χρόνια ο κ. Μπάμπαλος προέβη σε απολύσεις εργαζομένων στο δημοτικό ραδιόφωνο με πρόσχημα τον εξορθολογισμό των οικονομικών του.
Στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. της δημοτικής επιχείρησης Ραδιοφωνίας της Δευτέρας 21-10-2019 υπάρχουν ως θέματα δώδεκα (!) ανανεώσεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου εργαζομένων. Πρόκειται ως επί τω πλείστω για πολιτικούς φίλους ακόμα και παλιούς υποψηφίους του συνδυασμού του κ. Μπάμπαλου.
Είναι γνωστό ότι ο κ. Μπάμπαλος πολιτικά είναι υπέρ της εργασιακής ομηρίας εργαζομένων μέσα από διαρκείς συμβάσεις ορισμένου χρόνου.
Ειδικά τώρα που «… λεφτά υπάρχουν…», απ’ ότι φαίνεται από τις εισηγήσεις των διοικούντων, αναμένουμε την επανεξέταση του θέματος της επαναπρόσληψης των απολυμένων εργαζομένων.
Αναμένουμε επίσης τη στάση της νέας διοίκησης του Δ.Σ. του Ραδιοφώνου και – ειδικά ως προς ορισμένους – την επίδειξη συνέπειας λόγων και έργων.
Μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ. θα επανέλθουμε αναλυτικά.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ