Κοινωνία
Διανομή τροφίμων στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης “Αμάλθεια”, με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε διανομή των εξής προϊόντων: κολοκυθάκια (συσκευασία 1kg), ντομάτες ( 1 κιλό), φέτα ( 400 gr ), γραβιέρα ( 250 gr ) και ελαιόλαδο (1 λίτρο) σε συνολικά 118 οικογένειες.
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών μας που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να είναι μόνο όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σχετικά με το παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας «Ξυλούρης», που μοιράστηκε στη διανομή, η εξωτερική συσκευασία ανέφερε ημερομηνία λήξης την 05/04/22 η οποία και είναι η ισχύουσα. Όμως, εκ παραδρομής στις φιάλες αντί του 05/04/22 τυπώθηκε η ημερομηνία 05/04/20.
Η προμηθεύτρια εταιρεία έχει ήδη ενημερώσει ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος και έχει αποστείλει και την επίσημη αναφορά του τμήματος ποιοτικού ελέγχου, ως προς την καταλληλόλητα του προϊόντος.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν