Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Διανομή τροφίμων στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης “Αμάλθεια”, με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε διανομή των εξής προϊόντων: κολοκυθάκια (συσκευασία 1kg), ντομάτες ( 1 κιλό), φέτα ( 400 gr ), γραβιέρα ( 250 gr ) και ελαιόλαδο (1 λίτρο) σε συνολικά 118 οικογένειες.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών μας που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να είναι μόνο όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σχετικά με το παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας «Ξυλούρης», που μοιράστηκε στη διανομή, η εξωτερική συσκευασία ανέφερε ημερομηνία λήξης την 05/04/22 η οποία και είναι η ισχύουσα. Όμως, εκ παραδρομής στις φιάλες αντί του 05/04/22 τυπώθηκε η ημερομηνία 05/04/20.
Η προμηθεύτρια εταιρεία έχει ήδη ενημερώσει ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος και έχει αποστείλει και την επίσημη αναφορά του τμήματος ποιοτικού ελέγχου, ως προς την καταλληλόλητα του προϊόντος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ