Το ΚΕΠ Ηρακλείου Αττικής εκπαιδεύει τους πολίτες στη χρήση διαδικτυακών εργαλείων

0

Το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής παρέχει εκπαίδευση χρήσης των διαδικτυακών εργαλείων που προσφέρονται για την εξυπηρέτηση του κοινού σε όσους πολίτες ενδιαφέρονται να τα χρησιμοποιήσουν και δεν ξέρουν το πώς.

Πλατφόρμες όπως το gov.gr, το kep.gov.gr, το gsis.gr, το oaed.gr, η σελίδα του Δήμου, iraklio.gr κ.λπ. δίνουν την δυνατότητα στον πολίτη να διεκπεραιώνει τις υποθέσεις του με το Δημόσιο από το σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να μετακινείται στις διάφορες δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για την δημόσια υγεία.

Όσοι λοιπόν, Ηρακλειώτες θέλουν να γνωρίσουν και να μάθουν να εκμεταλλεύονται τα σύγχρονα αυτά εργαλεία μπορούν να καλούν στο κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου στο 2132000191 και να κανονίσουν το ραντεβού τους στον χώρο του ΚΕΠ.

«Στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής δεν παρέχουμε απλά τα διαδικτυακά εργαλεία στους πολίτες για να μπορούν να εξυπηρετούνται χωρίς ουρές και κόπο, προχωράμε ένα βήμα παραπέρα και εκπαιδεύουμε όποιον το επιθυμεί για να μάθει να τα χρησιμοποιεί. Για ακόμα μια φορά το δημοτικό ΚΕΠ δίνει το παράδειγμα, βάζει σε προτεραιότητα τον δημότη», δηλώνει σχετικά η αντιδήμαρχος Κωνσταντίνα Γεωργοπούλου.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.