Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

“Ασημένιο μετάλλιο” στα Best City Awards για το Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με silver βραβείο στην ετήσια απονομή των Best City Awards 2022 βραβεύτηκε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για τα μαθήματα πλοήγησης και χρήσης επάνω στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες εξυπηρέτησης του δημόσιου τομέα που προσφέρει δωρεάν στους δημότες του μέσα από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια το ΚΕΠ του Δήμου εξοικειώνει με το ηλεκτρονικό περιβάλλον όσους πολίτες δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν ή θέλουν να μάθουν να χρησιμοποιούν καλύτερα πλατφόρμες όπως το gov.gr, το taxisnet, το myaade, ασφαλιστικών ταμείων και, φυσικά, το iraklio.gr του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ώστε να κάνουν πιο απλή την εξυπηρέτησή τους από το Δημόσιο, χωρίς ουρές, μετακινήσεις και ταλαιπωρία.

Οι υπάλληλοι του δημοτικού ΚΕΠ τους μαθαίνουν πώς μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους λογαριασμό και να εκμεταλλεύονται στην καθημερινότητά τους τις διάφορες εφαρμογές που προσφέρονται μέσα από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες εξυπηρέτησης. Όσοι Ηρακλειώτες θέλουν να συμμετέχουν στα μαθήματα μπορούν να κλείνουν ραντεβού καλώντας στα τηλέφωνα 2132000269 και 2132000191.

 

 

Για αυτή του την πρωτοβουλία ο Δήμος βραβεύτηκε στα φετινά Best City Awards στον άξονα Τεχνολογίες Πληροφορίας – Επικοινωνίας & Διακυβέρνηση αποσπώντας το ασημένιο βραβείο.

«Πάντα είναι ευχάριστο και εμψυχωτικό για τις προσπάθειές μας να αναγνωρίζονται και εκτός ορίων του Δήμου μας, στον ευρύτερο χώρο της ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όμως για εμάς το καλύτερο βραβείο είναι όταν βλέπουμε την καθημερινότητα του δημότη μας να γίνεται πιο απλή, πιο λειτουργική και την ποιότητα ζωής του ακόμα καλύτερη. Για αυτό αγωνιζόμαστε, αυτός είναι ο στόχος της πολιτικής μας κάθε ημέρα που περνάει στο δημαρχείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, την αντιδήμαρχο, την διευθύντρια, κυρίως όμως τους άξιους εργαζόμενους του ΚΕΠ του Δήμου, που έχουν πάντα προτεραιότητα την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πολιτών ακόμα και σε τομείς ή δράσεις που ξεφεύγουν από τα όρια των αρμοδιοτήτων τους. Αυτό το κάτι παραπάνω είναι που χρειάζεται από εμάς ο δημότης για να καταλάβει πως ο Δήμος είναι πάντα δίπλα του», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ