Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Χρηματικά βραβεία σε μαθητές στο Π. Φάληρο

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής Κληροδοτημάτων του Δήμου πραγματοποιούν την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 στην εκδήλωση που θα γίνει στον Πολυχώρο του Δημαρχείου (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος “Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων”)  για την απονομή χρηματικών βραβείων στους μαθητές και μαθήτριες των Δημοσίων Γυμνασίων και Λυκείων του Παλαιού Φαλήρου που αρίστευσαν κατά τα σχολικά έτη: 2009 – 2010, 2010 – 2011, 2011 – 2012, 2012 -2013 , σε εκτέλεση της σχετικής βούλησης του ευεργέτη του Δήμου Παύλου Γ. Αθανασιάδη, όπως αυτή αποτυπώθηκε στη διαθήκη του.
«Μετά από τέσσερα χρόνια που ένεκα νομοθετικού κενού δεν κατέστη εφικτό να γίνει η σχετική απονομή και αφότου το κληροδότημα περιήλθε από τις Σχολικές Επιτροπές στη Διαχείριση πλέον του Δήμου Π. Φαλήρου», αναφέρει η Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής Κληροδοτημάτων Χαρά Γιαννοπούλου και συμπληρώνει «υλοποιούμε αναδρομικά για τα σχολικά έτη που παρήλθαν το σκοπό που εξυπηρετεί το εν λόγω κληροδότημα, αποδεικνύοντας εμπράκτως το σεβασμό και την τιμή που αξίζει στον ευεργέτη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου Παύλο Γ. Αθανασιάδη.
Στόχος μας είναι με τη συλλογική προσπάθεια να κρατάμε ζωντανό το θεσμό ώστε να εκτελείται η βούληση του διαθέτη και να τιμώνται κάθε χρόνο τα Φαληριωτόπουλα που διεκρίθησαν στο ήθος και αρίστευσαν στα μαθήματα».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ