Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Τους αριστούχους μαθητές της πόλης βράβευσε ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους 43 αριστούχους των 4 Δημοσίων Σχολείων που διακρίθηκαν στις Πανελλήνιες Εισαγωγικές στα ΑΕΙ βράβευσε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού.

Στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2021 τα Δημόσια Σχολεία της πόλης κατέγραψαν μια ασυναγώνιστη πρωτιά. Διαγωνίστηκαν 303 μαθητές και από αυτούς εισήχθησαν στα ΑΕΙ 272, ένα ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 90%. Μάλιστα από αυτούς 43 μαθητές ξεπέρασαν τις 18.000 μονάδες.
Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως , η Υφυπουργός Ψυχικής Υγείας Ζωή Ράπτη, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Β.Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής.
Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και την Ένωση Γονέων του Δήμου , υπό το συντονισμό της Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γιώτα Τσαντίλα.
“Με πολύ υπερηφάνεια ζήσαμε την εκδήλωση και καμαρώσαμε για τους νέους μας και για τους εκπαιδευτικούς μας που σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων έχουν φέρει αυτό το όμορφο κλίμα δημιουργικότητας και φιλομάθειας στα σχολεία μας. Οι νέοι αυτοί αποτελούν το θετικό πρότυπο και την εγγύηση για το αύριο της χώρας και του Δήμου μας.”, ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος της πόλης Δ. Γαλάνης.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ