Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Τους μικρούς επιστήμονες της Νέας Ιωνίας βράβευσε η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το σχολικό συγκρότημα του 3ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου και του 11ου Νηπιαγωγείου στα Πευκάκια, επισκέφθηκε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, συνοδευόμενη από την Αντιδήμαρχο Παιδείας Ελένη Αλατσίδου και την Πρόεδρο Α/βθμιας Σχολικής Επιτροπής Αγγελική Δούκα.

Την Δήμαρχο και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής υποδέχθηκαν ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Δημήτριος Κωσταγιάννης, η Υποδιευθύντρια Χρυσούλα Γιάννου, δάσκαλοι και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γιώργος Ανδριέλλος.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Δήμαρχος ενημερώθηκε εκτενώς από τους διευθυντές και τους δασκάλους των σχολείων σχετικά με ζητήματα του συγκροτήματος, κατέγραψε τα αιτήματά τους, ενώ διαπίστωσε με ικανοποίηση την πρόοδο της σχολικής μονάδας και την άψογη συνεργασία με τον Δήμο.
Στη συνέχεια, ο Διευθυντής του 3ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου και Προπονητής των Ομάδων Ρομποτικής Δημήτριος Κωσταγιάννης παρουσίασε στη Δήμαρχο τα δυο projects της μαθητικής ομάδας Gemma Robot Neas Ionias που έφεραν σπουδαίες πανελλαδικές διακρίσεις για την πόλη της Νέας Ιωνίας.
Στο τέλος, η Δήμαρχος βράβευσε τους μαθητές για τις επιπλέον διακρίσεις σε διαγωνισμούς φυσικής, συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για την καθοδήγηση και ευχήθηκε σε όλους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση τις μεγάλες επιτυχίες που αποδεικνύουν άλλωστε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων της πόλης.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ