Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Τα “τριτάκια” του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης υποδέχθηκε ο Σ. Σαραούδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Μεταμόρφωσης πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες οι μαθητές της τρίτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Καθημερινότητας του Πολίτη Στέλιος Σαριδάκης και η Γενική Γραμματέας Μπέτυ Μπαστέα.

Οι μικροί μαθητές έδειξαν απόλυτα ενημερωμένοι για τα θέματα του Δήμου, θέτοντας σειρά καίριων ερωτήσεων και αποριών στον Δήμαρχο, ενώ εξέφρασαν τα αιτήματά τους, που συνοψίζονται σε περισσότερες παιδικές χαρές, αθλητικούς χώρους, καινούργια πεζοδρόμια και περισσότερα δέντρα. Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Δημαρχείου, προκειμένου να αποκτήσουν μια πρώτη εικόνα για την οργάνωση των υπηρεσιών.

 

 

Μετά το πέρας της επίσκεψης των μαθητών σε σχετική του δήλωση ο Στράτος Σαραούδας ανέφερε:
«Μια μοναδική επίσκεψη δέχθηκα σήμερα το πρωί στο γραφείο μου από μαθήτριες και μαθητές της τρίτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης. Όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά με εντυπωσίασαν με τις γνώσεις και τις ερωτήσεις τους, καθώς συζητήσαμε για πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων τα πεζοδρόμια, τις διανοίξεις δρόμων και πεζοδρομήσεις, το Δημοτικό Κολυμβητήριο, τις παιδικές χαρές και τις πλατείες, την ανάγκη για πρόσθετους αθλητικούς χώρους όπου αναφέρθηκε και το κλειστό «γήπεδο-μπαλόνι», το νέο Λύκειο και τις δενδροφυτεύσεις. Συγχαρητήρια στις οικογένειες και τους δασκάλους αυτών των παιδιών. Σας ευχαριστώ για την όμορφη αυτή εμπειρία. Η πόρτα του γραφείου μου είναι πάντοτε ανοιχτή».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ