Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Με κάθε επισημότητα ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην Μεταμόρφωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Με λαμπρότητα, καθώς και με τη μαζική συμμετοχή πολιτών και φορέων, πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεταμόρφωσης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, οι οποίες κορυφώθηκαν με τη μαθητική παρέλαση, που πραγματοποιήθηκε επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου.

Πλήθος κόσμου, με σύμμαχο τον καλό καιρό, παρακολούθησε και καταχειροκρότησε την παρέλαση των μαθητών, στην οποία έλαβαν επίσης μέρος οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας. Νωρίτερα το πρωί, τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, παρουσία εκπροσώπων όλων των δημοτικών παρατάξεων, και των σωμάτων ασφαλείας της πόλης, αλλά και σημαιοφόρων/παραστατών των σχολείων, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Στράτος Σαραούδας, ανάφερε ότι «Συγκίνηση νιώσαμε όσοι σήμερα παρακολουθήσαμε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ». Όσοι είδαμε τους μαθητές, τα παιδιά μας, τη νέα γενιά, το παρόν και το μέλλον μας, άξιους συνεχιστές των προγόνων μας, να παρελαύνουν υπερήφανοι. Χρόνια Πολλά, Μεταμόρφωση. Χρόνια Πολλά, Έλληνες. Χρόνια Πολλά, Ελλάδα».

 

Δείτε στιγμιότυπα:

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ