Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Δευτέρα 31/1 τα σχολέια όλων των βαθμίδων και οι βρεφονηπιακοί, παιδικοί σταθμοί.

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 31 Ιανουαρίου τα σχολειά όλων των βαθμίδων και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, στον Δήμο Σαρωνικού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, μετά την αναστολή λειτουργίας των σχολείων λόγω κακοκαιρίας, αύριο Δευτέρα, 31/1, θα λειτουργήσουν και πάλι κανονικά όλα τα σχολεία καθώς και οι βρεφονηπιακοί/παιδικοί σταθμοί.

Οι μαθητές, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, όσων σχολείων βρίσκονταν σε αναστολή λειτουργίας την προηγούμενη εβδομάδα λόγω κακοκαιρίας, θα πρέπει να προσέλθουν τη Δευτέρα έχοντας πραγματοποιήσει ένα επιπλέον σελφ τεστ έως 24 ώρες πριν, επομένως να κάνουν τρία (3) την εβδομάδα 31/1-4/2. Τα σελφ τεστ, επομένως, στα σχολεία που παρέμειναν κλειστά την εβδομάδα που πέρασε, θα πραγματοποιηθούν έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (31/1), της Τρίτης (1/2) και της Παρασκευής (4/2).

Οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι εμβολιασμένοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν δυο ράπιντ τεστ και ένα σελφ τεστ, όλα με δική τους επιβάρυνση. Το ραπιντ τεστ θα πρέπει πραγματοποιηθεί έως και 48 ώρες πριν την π.ροσέλευση της Δευτέρας (31/1) και της Παρασκευής (4/2) ενώ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και σελφ τεστ έως 24 ώρες πριν την προσέλευση της Τρίτης (1/2).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ