Ελάτε στην παρέα μας

Σαρωνικού

Δ. Σαρωνικού: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διενέργεια δωρεάν Rapid Test την Κυριακή 30/1

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν  σήμερα, Κυριακή 30 Ιανουαρίου, δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) από τον δήμο Σαρωνικού σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), υπό τον συντονισμό της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Δήμητρας Ράπτη.

Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» στα Καλύβια , 230 πολίτες μεταξύ αυτών πολλοί γονείς με παιδιά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου.

Στα 230 Rapid Test που έγιναν, εντοπίστηκαν  37 θετικά κρούσματα και οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν άμεσα, τηλεφωνικά, από τον ΕΟΔΥ.  Όσοι εξετάστηκαν έχουν τη δυνατότητα μέσω της πλατφόρμας www.gov.gr να εκτυπώσουν βεβαίωση θετικού ή αρνητικού αποτελέσματος. Μετά το πέρας των δράσεων πραγματοποιήθηκε απολύμανση των χώρων.

Ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου και η  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Ράπτη ευχαρίστησαν θερμά όλους όσους  προέβησαν σε αυτή την πράξη κοινωνικής ευθύνης, καθώς και την Πολιτική Προστασία του δήμου και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Σαρωνικού για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της δράσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ