Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Καθυστερημένο …Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκινούν τα μαθήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αγίου Δημήτριου, έπειτα από καθυστέρηση που οφειλόταν στη διαδικασία πρόσληψης των εκπαιδευτικών από το Υπουργείο Παιδείας, στο οποίο υπάγεται το πρόγραμμα.
Λόγω της καθυστέρησης της έναρξη των μαθημάτων και δεδομένου ότι όλα τα τμήματα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2016, ο αριθμός των τμημάτων θα είναι μικρότερος σε σχέση με παλαιότερες εκπαιδευτικές περιόδους, που έφταναν τα 60 ετησίως.
Επίσης, η διάρκεια όλων των μαθημάτων θα είναι 25 ώρες, αφού οι 50 εκπαιδευτικές ώρες που ίσχυαν μέχρι σήμερα είναι αδύνατο να υλοποιηθούν μέχρι τη λήξη του έργου. Μόνο για τα μαθήματα “Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο, Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις – Εικαστικό εργαστήρι” θα πραγματοποιηθούν ελάχιστα ταχύρυθμα μαθήματα.
Για τα τμήματα που θα βρεθούν άμεσα οι εκπαιδευτές και θα ξεκινήσουν, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Όσοι έχουν υποβάλει αιτήσεις, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ