Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ελληνική Επανάσταση: Διαδικτυακή συζήτηση για τους μαθητές σε Ηράκλειο Αττικής και Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο των φετινών εορτασμών για την συμπλήρωση 200 ετών από τον Αγώνα για την Ανεξαρτησία ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διοργανώνει ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση για τους μαθητές με ιστορίες και σχόλια για την Ελληνική Επανάσταση.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 1 Απριλίου στις 18.00 το απόγευμα με την ενεργή συμμετοχή μαθητών από το Ηράκλειο και τη Νέα Ιωνία, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν τις ερωτήσεις τους στους ομιλητές (σύνδεσμος για την είσοδο στο site του Δήμου iraklio.gr).

Καλεσμένοι και κύριοι ομιλητές ο καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου, δρ Δημήτρης Σταθακόπουλος, και ο Ηρακλειώτης, Κώστας Τζαβέλας, απόγονος της γνωστής οικογένειας Σουλιωτών, μέλος του Ομίλου Αγωνιστών του 1821 και Ιστορικών Γενών της Ελλάδος.

Την συζήτηση μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι όσοι θέλουν, μαθητές και μη, σε live streaming μετάδοσή στο κανάλι YouTube του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού, Επικοινωνία 94FM, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ενώ συμμετέχει και ο Δήμος Νέας Ιωνίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ