Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Δήμος Ιλίου: Τα τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης για τη φετινή χρονιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ιλίου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Συγκεκριμένα, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ιλίου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

  1. Επεξεργασία Κειμένου-Διαδίκτυο / Νέες τεχνολογίες 50 ώρες
  2. Αγγλικά για τον τουρισμό / Γλώσσα και επικοινωνία 25 ώρες
  3. Ιταλικά για τον τουρισμό / Γλώσσα και επικοινωνία 25 ώρες
  4. Σύγχρονη οικογένεια /Συμβουλευτική γονέων 25 ώρες

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου και η κατάθεσή της στο τμήμα Πρωτοκόλλου του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο τμήμα εγγραφών του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ιλίου και συγκεκριμένα στον κύριο Παναγιώτη Ξυνό, τηλ. 2132030045, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 08:00 – 15:00, e-mail: [email protected] .

Σημειώνεται ότι, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ