Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Στο πλευρό των νέων σπουδαστών ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίσκεψη στο κέντρο εγγραφών των νέων εγκαταστάσεων ΙΕΚ στην Αγία Παρασκευή πραγματοποίησε ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Βασίλης Ζρομπάς.

Ο κ. Ζορμπάς, είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί σε όλους τους χώρους του νεοσύστατου campus, στις αίθουσες διδασκαλίας και στα θεματικά εργαστήρια της Σχολής, αλλά και να συνομιλήσει με την Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΙΕΚ κα Αλεξάνδρα Καρανταλή, καθώς και με τον Γενικό Διευθυντή της Σχολής Δρ. Κωνσταντίνο Ν. Κιούση.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η αναπτυξιακή δραστηριότητα του Δήμου τόσο στο
εκπαιδευτικό τοπίο όσο και σε άλλους τομείς, ενώ στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών το ΙΕΚ προσέφερε στον Δήμο δύο υποτροφίες σπουδών με έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2021.

Τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι

Αμέσως μετά την συνάντηση ο Δήμαρχος τόνισε: «Το πιο όμορφο πράγμα είναι να βρίσκεσαι ανάμεσα σε νέους ανθρώπους. Να μπορείς να κατανοείς τους προβληματισμούς τους, τις αγωνίες τους και να μοιράζεσαι τα όνειρα και τα οράματά τους. Η επίσκεψή μου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ήταν άκρως παραγωγική, γιατί είχα την αίσθηση να διαπιστώσω για μία ακόμα φορά πως η χώρα μας, η πόλη μας, θα παραδοθεί σε νέους, άξιους που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους για να φτιάξουν μια ακόμα καλύτερη ζωή για όλους. Εμείς είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των νέων ανθρώπων και σαν μονάδες, αλλά και σαν Δήμος, με στόχο να τους προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά εφόδια. Έτσι ώστε να βγουν στην κοινωνία έτοιμοι και προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουν σε όλους τις προκλήσεις και σε όλες τις δυσκολίες. Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πρόεδρο την κυρία Καραντάλη, αλλά και τον γενικό Διευθυντή κύριο Κιούση που με δέχτηκαν στις εγκαταστάσεις της σχολής, αλλά και για την προσφορά τους προς τον Δήμο μας».

Από την πλευρά του ο Δρ. Κωνσταντίνος Ν. Κιούσης δήλωσε σχετικά: «Ήταν μεγάλη η χαρά μας να υποδεχτούμε τον Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά. Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σε όλους τους νέους της Αγίας Παρασκευής αλλά και σε όλους τους πολίτες του Δήμου. Για αυτή τη χρονιά, θα είναι προτεραιότητά μας ο σχεδιασμός και η υλοποίηση εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων προς όφελος τόσο της δημοτικής όσο και της σπουδαστικής κοινότητας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ