Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Ένας αγώνας βόλεϊ αφιερωμένος στις μαχήτριες κατά του Καρκίνου του Μαστού

Δημοσιεύθηκε

στις

Αφιερωμένος στον μήνα πρόληψης για τον καρκίνου του μαστού και ήταν αγώνας βόλεϊ που πραγματοποιήθηκε στο Γυμναστήριο του ΠΑΟΔΑΠ, το περασμένο Σάββατο ανάμεσα στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής (ΑΕΑΠ) και του Φιλαθλητικού Ομίλου Βριλησσίων, με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Οι αθλήτριες και από τις δύο ομάδες έπαιξαν με ειδική εμφάνιση, με το σλόγκαν «Βlock the Disease» και «Μην Αμελείς!», δείχνοντας την συμπαράστασή τους και στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Παράλληλα, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προχώρησε στην δωρεάν διάθεση 20 προληπτικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού (μαστογραφίες, υπερηχογραφήματα μαστού) σε ανασφάλιστες γυναίκες, ωφελούμενες του Κέντρου Κοινότητας.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς παρακολούθησε τον αγώνα και μετά το πέρας της εκδήλωσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «H πρόληψη είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχή θεραπεία των περισσότερων ασθενειών, αλλά ειδικά όσον αφορά στον καρκίνο του μαστού γνωρίζουμε ότι η έγκαιρη διάγνωση μεταφράζεται σε πλήρη ίαση. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε μέσα από τη σημερινή, πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη της BD ΕΛΛΑΣ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριες, τα κορίτσια της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής και του Φιλαθλητικού Ομίλου Βριλησσίων που συμβάλλουν μέσα από τον σημερινό αγώνα στην αφύπνιση των γυναικών σχετικά με τη σπουδαιότητα της πρόληψης και ο Δήμος μας θα είναι πάντα «παρών» σε δράσεις που στοχεύουν στην προαγωγή της δημόσιας υγείας».

Από την πλευρά του, ο κ. Μανώλης Τριποδιανός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της BD ΕΛΛΑΣ που συμμετείχε στη διοργάνωση, σημείωσε: «H φιλοσοφία μας στη BD ΕΛΛΑΣ
είναι να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να προάγουμε το χώρο της υγείας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που στηρίζουμε μια τόσο σημαντική εκδήλωση, όπως η σημερινή. Μέσω του αθλητισμού και ειδικά του γυναικείου βόλεϊ, θέλουμε να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τις μητέρες, τις αδερφές, τις φίλες μας και να ενισχύσουμε την πρόληψη, το πιο δυνατό όπλο κατά του καρκίνου του μαστού. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις ομάδες βόλεϊ της Αγίας Παρασκευής, των Βριλησσίων, το δήμο της Αγίας Παρασκευής και όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης. Ας κάνουμε όλοι μαζί «μπλοκ» στον καρκίνο του μαστού, «Βlock the Disease».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ