Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Με μουσική βραδιά και πλήθους κόσμου γιόρτασε ο Δήμος Αμαρουσίου τον Δεκαπενταύγουστο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αμαρουσίου γιόρτασε παραμονή του Δεκαπενταύγουστου την Πολιούχο του Παναγία Θεοτόκο με πολλή μουσική και χορό, σε ένα λαϊκό γλέντι που πλέον έχει γίνει θεσμός για την πόλη, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η μουσική βραδιά φιλοξενήθηκε στην πλατεία Αγίας Λαύρας και περιελάμβανε ρεμπέτικα, έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια από το συγκρότημα «Γαλάνης Φαμίλια», με την Αλεξάνδρα Αδάμη στο τραγούδι, τον Κώστα Γαλάνη στο μπουζούκι και στο τραγούδι, τον Βασίλη στο βιολί, και τον Φώτη στα πλήκτρα.

Παρών στη γιορτή και ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στον χαιρετισμό του δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στους Έλληνες αξιωματικούς και στο αίσιο τέλος της περιπέτειας τους, αλλά και στα θύματα της πρόσφατης εθνικής τραγωδίας που προκάλεσαν οι φωτιές στην Ανατολική Αττική.

Στις εκδηλώσεις εορτασμού της Παναγίας συμμετείχαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κώστας Ρώτας, Βαγγέλης Κάββαλος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Πέτρος Κόνιαρης, Νίκος Πεππας, Ρένα Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Αθανάσιος Βελής, Στέφανος Τσιπουράκης και Δημήτρης Σμυρνής.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ