Ελάτε στην παρέα μας

Γενικά άρθρα

Ανακοίνωση για τη συγκρότηση του προεδρείου του νέου ΔΣ του Ιωνικού Συνδέσμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2024 συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιωνικού Συνδέσμου, που προέκυψε μετά τη διενέργεια εκλογών από τις 28/1 έως και τις 31/1/2024, προκειμένου να ορίσει το προεδρείο του.

Παρατίθεται αυτούσιο το κείμενο της παράταξης “Αγωνιστική Πολιτιστική Παρέμβαση”:

“Όπως κάθε φορά, η παράταξή μας «Αγωνιστική Πολιτιστική Παρέμβαση», πρότεινε το προεδρείο του συλλόγου να είναι αντιπροσωπευτικό και έτσι να καταλάβει την θέση του αντιπροέδρου.

Μια ξεκάθαρη πρόταση, δηλαδή, που προάγει την δημοκρατία και το συλλογικό τρόπο δουλειάς μεταξύ των μελών κάθε συλλόγου, που δημιουργεί κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης, έχοντας ως μοναδικό στόχο και σκοπό την παραγωγή πολιτιστικού έργου, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα, ως προσφορά σε ένα λαό, ο οποίος στις μέρες μας στερείται το αυτονόητο αγαθό του Πολιτισμού.

Για μία ακόμη φορά όμως, η πλειοψηφούσα παράταξη «Πανιωνικός Σύνδεσμος», χωρίς καν να θέσει έστω και κάποια επίπλαστα επιχειρήματα (συνήθεια που είχε σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν), έτσι στα «μουγκά»… αρνήθηκε την πρόταση μας!

Για μία ακόμη φορά, εκπρόσωποι (παλαιότεροι και νεότεροι…) των πολιτικών χώρων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΕΑΡ που εξελέγησαν με τον «Πανιωνικό Σύνδεσμο», εν χορώ, έστειλαν την δημοκρατία στα σκουπίδια…

Η «Αγωνιστική Πολιτιστική Παρέμβαση» δεν πτοείται ούτε από αποκλεισμούς, ούτε από μεθοδεύσεις και… κουτοπονηριές της παράταξης «Πανιωνικός Σύνδεσμος».

Εμείς όμως έχουμε αποδείξει ότι, από όποια θέση και αν βρισκόμαστε, όσες δυνάμεις και αν διαθέτουμε, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για έναν Ιωνικό Σύνδεσμο στο ύψος της Ιστορίας του και των αναγκών του λαού της Νέας Ιωνίας.

Ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια -είναι δικαίωμα”.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ