Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής γενικά

Παράταση για τις θέσεις εργασίας στις κοινωνικές δομές δήμων

Δημοσιεύθηκε

στις


Παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων πρόσληψης των ωφελούμενων στο πλαίσιο του έργου «Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στους Δήμους Μεταμόρφωσης, Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, Ηρακλείου Αττικής και Λυκόβρυσης – Πεύκης» έως και την Παρασκευή 21 Αυγούστου.
Η Προκήρυξη απευθύνεται σε άνεργους/ες, νέους/ες έως 30 ετών, οι οποίοι έχουν τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα και πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής που ορίζονται στην Προκήρυξη για την κάλυψη 8 θέσεων εργασίας στις Κοινωνικές Δομές.
Ειδικότερα:
ΔΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ – ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ 1
ΠΕ / ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ 1
ΠΕ / ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 1
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1
ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ- ΒΟΗΘΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ 2

Δικαίωμα συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνεργοι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας, που διαθέτουν δελτίο ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ.Υποβολή Αιτήσεων Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν σχετική «Αίτηση Συμμετοχής» και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αυτοπροσώπως/με εξουσιοδότηση / ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή) στα γραφεία της ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, Κλεισόβης 12, Τ.Κ. 106 77.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ