Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

Ενημερωτική Εκδήλωση στο Δήμο Καισαριανής για πρόγραμμα απασχόλησης

Δημοσιεύθηκε

στις


Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την απασχόληση Δάφνη-Καισαριανή και ο Δήμος Καισαριανής πραγματοποίησαν ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Δάφνης-Υμηττού και Καισαριανής».
Ο Αντιδήμαρχος Αστικού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καισαριανής κ. Στέλιος Λαψάτης χαιρέτισε την εκδήλωση, επισημαίνοντας τη συμβολή του προγράμματος στην αντιμετώπιση της ανεργίας. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Επιθυμία μας είναι να μην υπάρχει κανένας άνεργος, αλλά η κρίση, που αντιμετωπίζει η χώρα μας, μας ωθεί στην ανάπτυξη τέτοιων προγραμμάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας». Την εκδήλωση τίμησε επίσης, με την παρουσία του και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε την αναγκαιότητα της συνεχούς επιμόρφωσης, καθότι ο αιώνας που διανύουμε ανήκει στη γνώση.

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καισαριανής, κ. Αντώνης Αντωνόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, τόσο για την παρουσία τους στην Ημερίδα όσο και για την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα, αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία του τρίτου τομέα της οικονομίας, της κοινωνικής οικονομίας, στην τοπική ανάπτυξη, φέρνοντας πετυχημένα παραδείγματα Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων από την Καισαριανή και από άλλες περιοχές της χώρας και της Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εν δυνάμει ωφελούμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος και τα επικείμενα οφέλη του. Ομιλητές ήταν εκπρόσωποι των εταίρων της σύμπραξης.

Υποβολή αιτήσεων
Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα έχει παραταθεί έως τις 30 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα www.topsa-dafnikessariani.gr ή στα σημεία υποβολής των αιτήσεων:

  –  Δήμος Καισαριανής: Βρυούλων &  Κλαζομενών, Τ.Κ. 16121, 3ος Όροφος. Γραφείο Δημάρχου E: [email protected] // Υπ. Επικοινωνίας: κα Μαρία Μάνου. 

  –  Δήμος Δάφνης-Υμηττού: Έλλης 16 & Κανάρη, Τ.Κ. 17235,  E: [email protected] // Υπ. Επικοινωνίας: κ. Δημήτριος Καρακώνης & κα Δήμητρα Κωνσταντοπούλου.

Ώρες επικοινωνίας 10:00-13:00

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ