Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης από τον Δήμο Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

“Ο Δήμος Βύρωνα διοργανώνει πρωτάθλημα ανακύκλωσης με τη συμμετοχή των σχολείων της περιοχής με κεντρικό σύνθημα «Συμμετέχω, Προστατεύω, Ανακυκλώνω».

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την σήμερα Τρίτη 15 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί με το τέλος της σχολικής χρονιάς (πριν τις εξετάσεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Στον διαγωνισμό θα λάβουν μέρος όλες οι εκπαιδευτικές βαθμίδες (Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Δήμου.
Σκοπός αυτής της δράσης είναι η υιοθέτηση φιλικής στάσης απέναντι στο περιβάλλον (ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης) στους μαθητές, τους αυριανούς πολίτες αυτής της πόλης. Ο Δήμος Βύρωνα, πρωτοπόρος και σε αυτόν τον τομέα, επιθυμεί την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών ώστε η υπόθεση «περιβάλλον» να γίνει υπόθεση όλων μας και όχι λίγων. Για αυτό το λόγο, εκτός από το πρωτάθλημα ανακύκλωσης, ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα και τις ομάδες περιβάλλοντος, θα διοργανώσει συζητήσεις και άλλες εκδηλώσεις με θέμα την ανακύκλωση, το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής, τη διαχείριση των απορριμμάτων. Ας αλλάξουμε τον κόσμο, αλλάζοντας το περιβάλλον μας.

Μη ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ