Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026
13.6 C
Athens
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026

    Εθελοντική αιμοδοσία στις 4 Μαρτίου 2024 στο Δήμο Περιστερίου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    O Δήμος Περιστερίου διοργανώνει την 51η Εθελοντική Αιμοδοσία, με τη υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Νοσοκομείου «Θριάσιο».

    Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, ώρες 9:00 – 14:00 στην αίθουσα Εκθέσεων – Τέχνης του Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι» (είσοδος Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως).

    Μπορείτε να κλείσετε τηλεφωνικά το προσωπικό σας ραντεβού, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου (τηλ. 2105701555, ώρες 9:30-15:00).

    Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου καλεί τις Περιστεριώτισσες και Περιστεριώτες να συμμετέχουν στην προσπάθεια να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες. Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό, που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο και η κοινωνική δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Περιστερίου είναι ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική κοινωνία.

     

    [banner id=”260948″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ