Κεντρικό Θέμα
Εισβολή στην Ουκρανία: Θα τραβήξει ο πόλεμος σύμφωνα με τον Στόλτενμπεργκ
Ο Γενικός Γραμματέας του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ υποστήριξε ότι η αντεπίθεση των Ουκρανών στις ρωσικές δυνάμεις ήταν πολύ αποτελεσματική.
Παράλληλα, προειδοποίησε ότι ο κόσμος πρέπει να είναι προετοιμασμένος για το σενάριο να τραβήξει σε διάρκεια ο πόλεμος στην Ουκρανία, καθώς η αντεπίθεση αυτή δεν σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της σύρραξης.
«Είναι βεβαίως εξαιρετικά ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις μπόρεσαν να ανακαταλάβουν έδαφος και να καταφέρουν πλήγματα στα ρωσικά μετόπισθεν», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ στον ραδιοσταθμό του βρετανικού BBC.
«Ταυτοχρόνως χρειάζεται να καταλάβουμε ότι αυτή δεν είναι η αρχή του τέλους του πολέμου, χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι ότι θα τραβήξει σε διάρκεια», σημείωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα2 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής