Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026

    Ξεκινάει σταδιακά τη λειτουργία του το Δημαρχείο Ηλιούπολης μετα την 48ωρη αναστολή λόγω κρούσματος

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Από σήμερα Τετάρτη 23/9/2020 το Δημαρχείο Ηλιούπολης ξεκινάει σταδιακά τη λειτουργία του, μετά από την 48ωρη αναστολή της, με την προσέλευση μόνο των υπαλλήλων, που υποβλήθηκαν σε μοριακή εξέταση κορωνοϊού με αρνητικό αποτέλεσμα.

    Συνεχίζεται η εξέταση των δημοτικών υπαλλήλων με τον εφικτό ρυθμό εξυπηρέτησής τους από το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης που, από το Σάββατο 18/9/2020, λειτουργεί ως Κέντρο Διαλογής Covid-19.

    Από τα πρώτα ολοκληρωθέντα 67 τεστ και τα 67 είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.

    “Ενημερώνουμε τους δημότες Ηλιούπολης, ότι από αύριο και μέχρι τις 4/10/2020 η εξυπηρέτησή τους θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού, μετά από τηλεφωνική προσυνεννόηση, με τα αρμόδια τμήματα.

    Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, τόσο από τους εργαζόμενους, όσο και από τους εισερχόμενους πολίτες, για την αποφυγή σε περίπτωση ελέγχου του διοικητικού προστίμου των εκατόν πενήντα (150) ευρώ, που επιβάλλεται σε κάθε παράβαση.”

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ