Ελάτε στην παρέα μας

Υγεία

Συγκέντρωση φαρμάκων στο Πολύδροσο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την ευλογία και την παρουσία του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ. Ιερωνύμου Β συγκέντρωσαν φάρμακα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και  ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Ιερό Ναό Αγ.Αθανασίου στο Πολύδροσο ανήμερα της εορτής του Αγίου Αθανασίου.

Δεκάδες περαστικοί αλλά και δεκάδες ενορίτες ανταποκρίθηκαν προσέφεραν είτε αυτά που τους περίσσευαν είτε αγορασμένα από φαρμακεία φάρμακα γι αυτό το σκοπό. Η συμμετοχή του κόσμου ηταν συγκινητική και η προσφορά τους, για την καθένα συνειδητή, και για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής πολύτιμη. Συγκεντρώθηκαν φάρμακα κυτταροστατικά, ινσουλίνες για σακχαροδιαβητικούς, ανοσοκατασταλτικά, αντιφλεγμονώδη, ειδικά συμπληρώματα διατροφής για καρκινοπαθείς, καθώς και υγειονομικό υλικό και αναλώσιμα.
Τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής θα ελέγχουν από ειδική ομάδα διασφάλισης ποιότητας γιατρών και φαρμακοποιών τις επόμενες μέρες και θα κατηγοριοποιηθούν ανάλογα με την πάθηση για την οποία προορίζονται.
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 πρωι με 5:00 απόγευμα και εξυπηρετεί φτωχούς ανασφάλιστους πολίτες με την προσκόμιση του λεχθέντος βιβλιαρίου υγείας, το ΑΜΚΑ και την προσωπική τους ταυτότητα ή την κάρτα ανεργίας.
Επίσης, ξεκινούν Παραρτήματα του ιατρείου στη Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών και στη ΓΣΕΒΕΕ για τους άνεργους και ανασφάλιστους επαγγελματοβιοτέχνες, εμπορους και επιχειρηματίες. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 6972 702589 και στο 210 3847374 (Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής) και στο 210 3311962 (Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών).

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ