Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Νέα δράση ενημέρωσης για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B&C στο Δήμο Διονύσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου,  η ενημέρωση- Πρόληψη – Εξέταση για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B&C, από την PRAKSIS και το Δήμο Διονύσου, στον Άγιο Στέφανο επί των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Κοιμήσεως Θεοτόκου (πιάτσα ταξί).

Η δράση θα επαναληφθεί την Παρασκευή 16/6/23 από τις 11:00 – 14:00, στο ίδιο σημείο.

Σημειώνεται ότι η PRAKSIS, στο πλαίσιο των προγραμμάτων της για τη Δημόσια Υγεία έχει ξεκινήσει έναν κύκλο παρεμβάσεων σε συνεργασία με τον Δήμο Διονύσου, την Αντιδημαρχία Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης κι Εθελοντισμού και το ΚΕΠ Υγείας, μέσω της Κινητής Μονάδας με σκοπό το τρίπτυχο ενημέρωση – πρόληψη – εξέταση για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B&C.

Η δράση υλοποιείται με την καθοδήγηση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού (Γιατρούς, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Επιστήμονες). Η εξέταση πραγματοποιείται ανώνυμα και εμπιστευτικά, χωρίς ραντεβού και με άμεσο αποτέλεσμα και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους χωρίς διακρίσεις. Παράλληλα έχει παραχθεί ενημερωτικό υλικό που δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους/ες για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση γύρω από τον HIV και τις Ηπατίτιδες B&C.

Για περισσότερες πληροφορίεςhttps://praksis.gr/

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ