Ελάτε στην παρέα μας

Παλαιού Φαλήρου

Μόνιμος σταθμός του ΕΚΑΒ στο Παλαιό Φάληρο

Δημοσιεύθηκε

στις


Πραγματοποιήθηκε  πριν λίγες ημέρες η παράδοση χώρου του νέου σταθμού του Ε.Κ.Α.Β. στην περιοχή της Αγίας Σκέπης στο Παλαιό Φάληρο από το Δήμο.
Πρόκειτια για μια έκταση ανάμεσα στην Αγία Σκέπη, στα Village Cinemas & στη στάση τραμ “Αγία Σκέπη”.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης, παραχώρησε προς χρήση στο Ε.Κ.Α.Β. συγκεκριμένη αίθουσα στο πέτρινο κτίσμα που βρίσκεται μέσα στον χώρο του νέου σύγχρονου πρότυπου παιδότοπου στην περιοχή της Αγίας Σκέπης (περιοχή Π. Φαλήρου).
Πλέον, αυτό το σημείο θα αποτελέσει σταθερό σταθμό στέγασης διασωστών αλλά και σημείο μόνιμης τοποθέτησης ασθενοφόρων, συμβάλλοντας στην αμεσότητα πρόσβασης σε όλες τις νευραλγικές περιοχές της παραλιακής (και των όμορων περιοχών της) αλλά και στις κεντρικές αρτηρίες που οδηγούν στις κοντινές
μονάδες παροχής υγείας (νοσοκομεία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.Β. κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου για την υλοποίηση της υπόσχεσης του αλλά και για τη σημαντικότατη βοήθεια που παρέχει στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, αφού τέτοιου είδους ενέργειες συνδράμουν στην
επίτευξη των, υψηλής προτεραιότητας, στόχων της Διοίκησης του Οργανισμού σχετικά με την πληρέστερη παροχή άμεσης προνοσοκομειακής φροντίδας προς όλους τους πολίτες.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ