Ελάτε στην παρέα μας

Περιφέρεια Αττικής

Μεγάλη συμμετοχή στις δράσεις rapid test σε Πεδίον του Άρεως και Πάρκο Τρίτση

Δημοσιεύθηκε

στις

Πλήθος πολιτών προσήλθαν το Σάββατο 20 Μαρτίου στο Πάρκο Τρίτση και την Κυριακή 21 Μαρτίου στο Πεδίο του Άρεως προκειμένου να υποβληθούν από τις Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, σε έλεγχο με τη διαδικασία λήψης ρινικών δειγμάτων Rapid test.

Οι έλεγχοι διενεργούνται στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης». Υπεύθυνος συντονισμού του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ είναι ο Δρ. Πάνος Ευσταθίου, ενώ υπεύθυνη επικοινωνίας στο ΚΕΠΙΧ είναι Χ. Γαλανοπούλου.

Στο πλαίσιο της δράσης υπάρχει συνεχής συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, στον οποίο παρέχεται ενημέρωση για τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών. Συντονιστής του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ.

 

 

Στο Πάρκο Τρίτση στο συντονισμό συνέβαλλαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος και η Γενική Διευθύντρια του Μητροπολιτικού Πάρκου Μ. Χατζηαθανασίου, ενώ στο Πεδίον του Άρεως συνέδραμε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος.

 

 

Με αφορμή τις σχετικές δράσεις ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:
«Στην εθνική μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας η Περιφέρεια Αττικής είναι στην πρώτη γραμμή. Αγωνιζόμαστε για την αποτελεσματικότερη πρόληψη και την προστασία των πολιτών. Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τη διενέργεια RapidTest σε όλη την Αττική, δίνοντας έμφαση σε περιοχές που επιδημιολογικά βρίσκονται στο «κόκκινο» αλλά και σε ευπαθείς ομάδες πολιτών. Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο και απαιτείται απ΄ όλους μας προσοχή και πιστή εφαρμογή των μέτρων ατομικής προστασίας. Ενωμένοι και με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ