Ελάτε στην παρέα μας

Υγεία

Λειτουργία Προγράμματος Έγκαιρης Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Παρέμβασης για Βρέφη και Νήπια με Προβλήματα Ακοής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πεντέλης ενημερώνει ότι το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών λειτουργεί δωρεάν ειδική υπηρεσία Έγκαιρης Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Παρέμβασης για γονείς και παιδιά βρεφικής και νηπιακής ηλικία (0-6 ετών) που έχουν προβλήματα ακοής.
Ειδικότερα στο Πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνεται η πρώιμη ανίχνευση και αξιολόγηση της βαρηκοΐας σε βρέφη και νήπια, η αξιολόγηση των δυνατοτήτων και των αναγκών τους, η αξιοποίηση της υπολειμματικής τους ακοής με τη σωστή εφαρμογή και χρήση των ακουστικών βαρηκοΐας ή των κοχλιακών εμφυτευμάτων τους και γενικότερα την εξατομικευμένη εκπαιδευτική παρέμβαση στα παιδιά και τη συμβουλευτική στήριξη των γονέων και των οικογενειών τους.
Το κέντρο Έγκαιρης Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Παρέμβασης του Εθνικού ιδρύματος Κωφών είναι το μοναδικό στην Ελλάδα εξειδικευμένο κέντρο που παρέχει σύγχρονες και βασισμένες σε ερευνητικά δεδομένα υπηρεσίες.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο: Εθνικό Ίδρυμα Κωφών, τηλ. 210 6438293, 210 6460050, ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ