Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Δωρεάν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Περιστερίου, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός ΑΠΟΣΤΟΛΗ, στα πλαίσια του Παραρτήματος του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στο Δήμο Περιστερίου, συνεχίζουν ως τέλος Νοέμβρη το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής που υλοποιούν συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου 2013 με δωρεάν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις για συμπολίτες άνω των 40 ετών που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.
Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, κατόπιν των εξετάσεων, καλούνται να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο με το ιστορικό τους για την προδιάθεση που έχουν σε καρδιαγγειακά νοσήματα όπως η υπερλιπιδαιμία, η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, το άγχος και η κατάθλιψη.
Το πρόγραμμα συντονίζεται από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικότερα από το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής σε συνεργασία με την Α’ Καρδιολογική Κλινική.
Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένη ομάδα γιατρών και επιστημόνων και θα λάβουν χώρα στο Παράρτημα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Δήμου Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1, Περιστέρι) από τις 9 πμ έως τις 3 μμ.
Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι, ανασφάλιστοι ή οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα των δωρεάν ιατρικών εξετάσεων παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή και να κλείσουν σχετικό ραντεβού, επικοινωνώντας με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Περιστερίου στο τηλ. 210-5704134.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ