Ελάτε στην παρέα μας

Υγεία

Διαβητολογικός και οφθαλμολογικός έλεγχος

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη και την εταιρία «Με οδηγό τον Διαβήτη», συνδιοργανώνουν τη διενέργεια των παρακάτω δωρεάν εξετάσεων:
•    Εξετάσεις γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης & γλυκόζης
•    Λιπιδαιμικός αιματολογικός έλεγχος
•     Έλεγχος συνδρόμου Διαβητικού ποδιού
•     Βυθοσκόπηση
•     Μέτρηση Αρτηριακής Πίεσης
Δικαιούχοι των παραπάνω εξετάσεων είναι όλοι όσοι κάνουν χρήση ινσουλίνης και είναι κάτοχοι της Κάρτας Διαβήτη ανεξαρτήτως ηλικίας. Παράλληλα με τις εξετάσεις θα γίνεται ατομική επεξήγηση αποτελεσμάτων από εξειδικευμένο Ιατρό.
Οι εξετάσεις θα γίνουν σε σύγχρονα εξοπλισμένη Κινητή Ιατρική Μονάδα,  στις  13 Απριλίου, ημέρα Κυριακή, από τις 11:00 έως τις 18:00, στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Ηλιούπολης.
Όσοι  δημότες, οποιασδήποτε ηλικίας, ενδιαφέρονται να κάνουν εξέταση σακχάρου, μέτρηση αρτηριακής πίεσης και βυθοσκόπηση, μπορούν να βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία χωρίς ραντεβού. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, τα παιδιά και οι έφηβοι θα απασχολούνται με διάφορες δραστηριότητες και εκπαιδευτικά παιχνίδια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του οχήματος.  

ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Επίσης, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης προχώρησε σε συνεργασία με την Εθελόντρια Ιατρό Οφθαλμίατρο κ. Θεοδώρα Βασιλείου για τη διενέργεια εντελώς δωρεάν των παρακάτω οφθαλμολογικών εξετάσεων:
•    Μέτρηση οπτικής οξύτητας (μέτρηση μυωπίας, αστιγματισμού κ.α.)
•    Μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης – παρακολούθηση γλαυκώματος
•    Βυθοσκόπηση
Οι εξετάσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 09.00 – 12.00 στο Ιατρείο της κ. Βασιλείου Θεοδώρας, οδός Κυδαθηναίων 29, (πλησίον Ι.Κ.Α. Ηλιούπολης).
Δικαιούχοι για τις οφθαλμολογικές εξετάσεις είναι οι άποροι, άνεργοι, ανασφάλιστοι, κάτοχοι της πράσινης κάρτας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και του Φαρμακείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ