Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Αιμοληψία των εργαζομένων στην καθαριότητα

Δημοσιεύθηκε

στις


Πραγματοποιήθηκε μια δράση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βύρωνα με κοινωνικό πρόσημο, παρουσία του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη, του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστου Σπυρόπουλου, του Αντιδημάρχου  Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Ιωάννη Μαυρίκη και της Διευθύντριας της Υπηρεσίας Καθαριότητας Σούλας Θεοδώρου.
Πιο συγκεκριμένα, έγινε αιμοληψία των εργαζομένων στη καθαριότητα, στο χώρο της εργασίας τους. Στην αιμοληψία συμμετείχε σχεδόν το σύνολο των εργαζομένων. Ο εργαστηριακός έλεγχος συνίσταται στον προσδιορισμό της αντισωματικής επάρκειας  των εργαζομένων όσον αφορά την Ηπατίτιδα Β. Τα αίματα θα ελεγχθούν και τα αποτελέσματα θα αναλυθούν και ανάλογα θα προταθεί εμβολιασμός ή περαιτέρω έλεγχος.
Η αιμοληπτική ομάδα αποτελείτο από τις έμπειρες παρασκευάστριες: Στέλλα Μετζελοπούλου, Μίνα Ρίσκα και Ρούλα Πολίτη που συμμετείχαν εθελοντικά και αλληλέγγυα. Το όλο εγχείρημα πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία του Aντιδημάρχου Ιατρού Χρήστου Σπυρόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ