Ελάτε στην παρέα μας

Υγεία

Ένταξη στα Κέντρα Εγγραφής Δοτών Μυελού Οστών

Δημοσιεύθηκε

στις


Το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Γλυφάδας, διευρύνοντας τη συνεργασία με το σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», προστέθηκε στα Συνεργαζόμενα Κέντρα Εγγραφής Δοτών Μυελού. Σε αυτά, οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να προσέλθει ώστε να ενημερωθεί γύρω από την δωρεά αιμοποιητικών κυττάρων αλλά και σχετικά με την εγγραφή του ως δότη Μυελού. Η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο με τη συμπλήρωση σχετικής αίτησης και με την λήψη στοματικού επιχρίσματος (σάλιο).
Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε σχετικά: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για το Δήμο μας το γεγονός ότι το κοινωνικό ιατρείο προστίθεται στους συνεργάτες του Συλλόγου ως Συνεργαζόμενο Κέντρο Εγγραφής, ιδιαίτερα δε από τη στιγμή που αυτό αφορούσε μέχρι πρότινος εννέα κεντρικά νοσοκομεία της Αττικής»

Υπηρεσίες
Το Κοινωνικό Ιατρείο Γλυφάδας παρέχει δωρεάν ιατρική φροντίδα σε ανασφάλιστους, άπορους και άνεργους συμπολίτες μας και συγκεκριμένα:
– Κάλυψη ιατρικών αναγκών από εθελοντές ιατρούς, διαφόρων ειδικοτήτων, με σχετικό διαβιβαστικό.
– Καθημερινή εξέταση συμπολιτών μας από ιατρούς παθολόγους στο χώρο του Κοινωνικού ιατρείου (πρωινές ώρες)
– Κάλυψη νοσηλευτικών αναγκών (ενέσεις, μέτρηση αρτηριακής πίεσης μέτρηση σακχάρου, αλλαγή τραυμάτων κ.α.)
– Εμβολιασμοί ανασφάλιστων  παιδιών
– Κλινική εξέταση μαστού
– Δημοτική Τράπεζα Αίματος
– Ενημερωτικές ημερίδες για θέματα προληπτικής ιατρικής
 
Για πληροφορίες και διευκρινίσεις το Κοινωνικό Ιατρείο είναι ανοιχτό καθημερινά 9 π.μ. με 5 μ.μ., βρίσκεται Μυστρά 1Α  στην Άνω Γλυφάδα και το τηλέφωνο είναι 2109602054 (Δουδέσης Πέτρος), email [email protected] .

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ