Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Δωρεάν προβολή ταινίας στο Κερατσίνι

Δημοσιεύθηκε

στις

O Αγαπημένος Τάρανδος του Αη – Βασίλη

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι συνυφασμένα με τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, που με λαχτάρα τον περιμένουν πώς και πώς για να τους φέρει τα δώρα τους. Έτσι και η Δημοτική Κοινότητα Κερατσινίου, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΠΑ, αποφάσισαν να κάνουν ένα δώρο στα παιδιά, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη, προσφέροντας σε πρώτη προβολή τη μαγευτική ταινία «Ο αγαπημένος Τάρανδος του Αη – Βασίλη».

Η ταινία, που πρόκειται να προβληθεί από την επόμενη εβδομάδα στους κινηματογράφους, συνεπήρε τις καρδούλες του πολυπληθούς παιδικού κοινού, που από νωρίς είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα.
Μετά από το σύντομο χαιρετισμό της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κερατσινίου κ. Αργυρώ Αναγνωστάκη, που υποσχέθηκε στα παιδιά και άλλες εκπλήξεις, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Λουκάς Τζανής, με ένα πρωτότυπο παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους, αναφέρθηκε στη δύναμη της αγάπης και της ανθρώπινης αλληλεγγύης.
Ανάμεσα σε δεκάδες γονείς, παππούδες και γιαγιάδες το παρών έδωσαν επίσης η Αντιπρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κερατσινίου, κα Μαρία Μαντούβαλου, και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Νίκος Πάκος, Βασιλεία Καΐλή, Εμμανουήλ Συρίγος και Αγγελική Βλεσσή. 

 
 
 
 
 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ