Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Δήμος Περιστερίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Εικαστική έκθεση με έργα του Β. Γεωργιακώδη

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης εγκαινίασε μια αξιοθαύμαστη εικαστική έκθεση με τίτλο «Τέχνης Έργα» του Περιστεριώτη Πολιτικού Μηχανικού Βαγγέλη Γεωργιακώδη.
Ο κ. Παχατουρίδης μίλησε με θερμά λόγια για τον Περιστεριώτη εικαστικό καλλιτέχνη, που ήταν και συμμαθητής του, τονίζοντας πως ήρθε στην επιφάνεια ένα κρυμμένο ταλέντο, κάτι που φαίνεται από τα θαυμάσια έργα του.

Τόνισε ότι ο Δήμος υλοποιεί ένα πολιτιστικό πρόγραμμα για την ανάδειξη των ταλέντων της πόλης του Περιστερίου, υψηλής καλλιτεχνικής προσέγγισης, όπου τα έργα τους θα μπορεί να θαυμάσει ελεύθερα το κοινό.
Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιακώδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την ευκαιρία που του έδωσε να εκθέσει τα σαράντα έργα του, καθώς είναι η πρώτη  φορά να τα γνωρίσουν οι φίλοι της τέχνης του Περιστερίου και όχι μόνο.
Η ξεχωριστή έκθεση φιλοξενείται έως τις 14 Οκτωβρίου στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου (είσοδος από Κ. Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως), από Δευτέρα έως Σάββατο και ώρες 10:30 – 13:30 & 18:30 – 21:30.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ