Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Μια λαμπερή βραδιά στο Δημαρχείο Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Θερμό χειροκρότημα στα Χορευτικά Τμήματα

Για ακόμη μια φορά ενθουσίασαν το κοινό τα χορευτικά τμήματα του ενοποιημένου Δήμου Κηφισιάς. Οι 97 ερασιτέχνες χορευτές και χορεύτριες όλων των ηλικιών, που συμμετείχαν στην εκδήλωση ευρωπαϊκών, Latin και ελληνικών Λαϊκών χορών καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, που είχε κατακλύσει το αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς για να επιδοκιμάσει την προσπάθεια τους και να θαυμάσει τις εξαιρετικές επιδόσεις τους. 

Ο πρώτος χορός, η ρούμπα, ένας ρομαντικός χορός, συγκίνησε και άναψε τη φλόγα στις καρδιές των χορευτών. Στη συνέχεια Τανγκό, Ντίσκο, Ροκ εν Ρολλ, Μάμπο, Τσα τσα τσα, Σάμπα αλλά και Ελληνικοί χοροί,  Χασάπικος, Απτάλικος, Ζεϊμπέκικος και Χασαποσέρβικος. Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης, ανέφερε ότι η εκδήλωση που διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού “Δημήτρης Βικέλας” του Δήμου Κηφισιάς, με το Πνευματικό Κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας αποδεικνύει τη ζωντάνια και το δυναμισμό των κατοίκων της πόλης που έμπρακτα αγαπούν τον χορό. 

“Θέλω λοιπόν, με την ευκαιρία που μου δίνεται, να ευχαριστήσω θερμά όλους αυτούς που με την ειλικρινή στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια κρατούν το επίπεδο των πολιτιστικών εκδηλώσεων ψηλά και ιδιαίτερα την Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κα Μαρία Μενδωνίδου για την προσφορά της” πρόσθεσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Κηφισιάς, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος και κα Νίνα Βλάχου, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού “Δημήτρης Βικέλας” και Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Μανώλης Κουρμαδιάς, η επικεφαλής του συνδυασμού “Πόλη Φως”, κα Αγγελική Συνοδινού, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Λίλα Παπαδημητρίου, Αγγελική Βαλασοπούλου, Μαρία Σελιάμη, Λεωνίδας Ψυχόπαιδας, και ο κ. Γιώργος Σκορδίλης. Ήταν μια ανεπανάληπτα εντυπωσιακή και λαμπερή βραδιά που χάρισε στους παρευρισκόμενους στιγμές χαλάρωσης, απόλαυσης και θαυμασμού.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ