Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Έκθεση ζωγραφικής φιλοξένησε το Δημαρχείο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα πολύχρωμο και εντυπωσιακό κολάζ

Έκθεση ζωγραφικής με έργα των σπουδαστών που συμμετείχαν στα ερασιτεχνικά τμήματα ζωγραφικής ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού (ΚΤΠ) του Δήμου Αμαρουσίου κατά την περίοδο 2010 – 2011 φιλοξένησε το Δημαρχείο της πόλης την περασμένη εβδομάδα.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν περισσότερες από 150 δημιουργίες σπουδαστών, συνθέτοντας μέσω της χρήσης διαφορετικών υλικών και μικτών τεχνικών ένα πολύχρωμο πρωτότυπο εντυπωσιακό “κολάζ” που φέρει τη σφραγίδα των δύο ερασιτεχνικών τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων του Κέντρου. Την καλλιτεχνική καθοδήγηση των σπουδαστών των δύο τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων του ΚΤΠ είχαν οι υπεύθυνες διδασκαλίας Ελένη Γραφάκου και Μπέτυ Καρούση, όπου μέσα από το συνταίριασμα διαφορετικών υλικών, την οργάνωση της σύνθεσης, τη συνειδητοποίηση ότι η αναπαράσταση ενός φυσικού θέματος δεν σημαίνει μία απλή μιμητική απεικόνιση κάποιων αντικειμένων, ενέπνευσαν την καλλιτεχνική έκφραση στους δημιουργούς των έργων.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία πλήθους επισκεπτών, του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, του Προέδρου του ΚΤΠ, κ. Νίκου Πέππα, των σπουδαστών και των δασκάλων τους. Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους, ο  κ. Πατούλης, συνεχάρη τους δασκάλους και τους σπουδαστές για τα εντυπωσιακά έργα που παρουσίασαν ολοκληρώνοντας έναν ακόμα κύκλο δημιουργίας για το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ