Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Έκθεση ζωγραφικής των

τμημάτων ενηλίκων στο δημαρχείο

Με την α’ έκθεση ζωγραφικής των τμημάτων ενηλίκων συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των ερασιτεχνικών καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, που πραγματοποιούνται με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του φετινού κύκλου σπουδών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, που θα φιλοξενείται μέχρι την Παρασκευή 13 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα), έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 9 Μαΐου στις 8:30 μ.μ.
Τα έργα που δημιούργησαν σπουδαστές στα τμήματα ζωγραφικής του ΚΤΠ υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση των διδασκάλων τους Μπέτυ Καρούση και Ελένη Γραφάκου, θα μπορούν να θαυμάσουν οι επισκέπτες καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.
Ο φετινός κύκλος των εκδηλώσεων των ερασιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού άνοιξε την Κυριακή 8 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νεανικής Εστίας Πολυδρόσου με τις παραστάσεις των τμημάτων θεατρικού παιχνιδιού και τις χορευτικές παραστάσεις των τμημάτων μπαλέτου και hip hop του παραρτήματος του ΚΤΠ στο Πολύδροσο.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ